Hoofd dienstverlening

Onze dienstverlening

Onze eigen werkplaats is een uitstekende werkruimte voor het vervaardigen van prefab onderdelen en het leveren van maatwerk producten.

Aannemersbedrijf Jaspers Faijer werkt daarbij nauw samen met de klanten. Zo zijn we in staat oplossingen te bieden die goed aansluiten op de individuele behoeften.

Direct een offerte aanvragen

 

Neem contact met ons op

Maatwerk producten uit onze eigen werkplaats

Prefab elementen

 

Prefabricage in eigen werkplaats. Voor eigen projecten verwerken wij bouwmaterialen tot elementen die later op de bouwplaats worden verwerkt. De bouwplaats blijft hierdoor netjets.

Meer informatie

Garage deuren

 

Nieuwbouw of renovatie van garagedeuren. Van inmeting tot plaatsing verzorgen wij de Renovatie of nieuwbouw van uw garagedeuren. U krijgt een kwaliteitsgaragedeur voor een eerlijke prijs.

Meer informatie

Maatwerk kozijnen

 

Nieuwbouw of Renovatieit van kozijnen. Wij maken geheel op maat kunstof, aluminium en houten kozijnen(in eigen werkpltaats)waarbij onze ervaren vakmensen voor de plaatsing zullen zorgdragen.

Meer informatie

Schouwen


Maak uw haard of afzuigkap af met een maatwerk schouw Met een maatwerk schouw komt de afzuigkap of haard helemaal tot zijn recht en sluit hij perfect aan op uw eigen smaak en bestaande inrichting.

Meer informatie

Raam renovatie

Van enkel naar dubbelglas

Bespaar stookkosten en plaats dubbel, hoog rendement glas (HR ++). Zo verhoogt u het wooncomfort en verdient de inverstering zichzelf in korte tijd terug.

Meer informatie

Badkamer /WC renovatie

Vakkundig en voordelig uw badkamer of toilet laten inbouwen. Een badkamer of toilet renoveren is een precieze klus. Onze vakmensen maken het tot een plaatje.

 

Meer informatie

Keuken renovatie

Nieuwe keuken? Onze vakmensen verwijderen de huidige keuken, verleggen het leidingwerk, verzorgen stuk- en tegelwerk. Zo kan de nieuwe keuken perfect geplaats worden.

Meer informatie

Veranda

Genieten met familie en vrienden van het buitenleven. Onze veranda's geven sfeer aan zowel uw tuin als woning en combineren het comfort van binnen met het buitenleven.

Meer informatie

Overkapping

Creëer nieuwe mogelijkheden Een op maat gemaakte, luxe maar robuuste overkaping ceëert nieuwe mogelijkheden. Van carport tot gezellig buiten barbecueën en ontspannen.

Meer informatie